Η "Εμμανουήλ Σμυρνιούδης Α.Ε." είναι μία σύγχρονη επιχείρηση που ασχολείται με το εμπόριο κυρίως εκκλησιαστικών είδών και τεχνητών ανθών. Η μεγάλη πελατεία μας γνωρίζει για την εξαίρετο φήμη μας που αποκτήσαμε κατά την πολυετή λειτουργία της επιχειρήσεως μας, συνεχίζοντες τη δημιουργική και πάντοτε ανοδική πορεία των εργασιών της εταιρείας "Αφοί Σμυρνιούδη", που ξεκίνησε το 1960.

Επίσης η ΕΜΜ. Σμυρνιούδης Α.Ε. συνεχίζει πάντοτε με επιτυχία και αυξανόμενη πορεία τις εργασίες της από πολλών ετών ιδρυθείσας σοβαρής και συγχρόνου βιοτεχνίας μας υπό την επωνυμία "Ιερουσαλήμ Μάνος" παραγωγής διαφόρων εκκλησιαστικών ειδών όπως καρβουνάκια, μοσχολίβανα, λουμίνια για τα καντήλια και άλλα είδη που θα δείτε στο site μας. Με στόχο τη μεγαλύτερη αύξηση των εργασιών μας και την εξυπηρέτηση πελατών μας εξωτερικού και εσωτερικού, προμηθεύοντάς τους με προϊόντα καλής ποιότητας και με λογικές τιμές, ξεκινάμε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, χονδρικώς και λιανικώς, από 100 γραμμάρια μοσχολίβανο μέχρι όσα κιλά θέλετε, από 1 μασούρι καρβουνάκια μέχρι όσα πακέτα θέλετε, από ένα κηροπήγιο μέχρι και ολόκληρο τον εξοπλισμό μιας εκκλησίας, σε είδη επίχρυσα, επάργυρα, καντήλια κρεμαστά ή επιτραπέζια, εικόνες, εικονοστάσια, κλπ. Θα είναι μεγάλη ευχαρίστησή μας να σας βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση ενός τάματός σας προς κάποια εκκλησία και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι για την πράξη σας αυτή. Εάν ενδιαφέρεστε για προϊόν που δε διαθέτουμε εμείς, μπορούμε να σας υποδείξουμε τρόπο να το προμηθευτείτε σε εξαιρετική ποιότητα και στην πιο λογική τιμή.

Στην περίπτωση που εσείς κατασκευάζετε χειροποίητα θρησκευτικά αντικείμενα, σας γνωστοποιούμε ότι ενδιαφερόμαστε να τα αγοράζουμε από εσάς με δικό σας ή αν δεν έχετε με δικό μας τιμολόγιο, αρκεί αυτό που κατασκευάζετε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της πελατείας μας.

Μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα μας κατά παραγγελία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αρκεί να πηγαίνει εκεί η μεταφορική εταιρεία DHL ή το ταχυδρομείο.

Με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, τις λογικές τιμές μας και με στόχο πάντοτε την εξυπηρέτηση των πελατών μας πετύχαμε την τόσο καλή φήμη και τη συνεχώς ανοδική πορεία της επιχείρησής μας, γι'αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα ικανοποιηθείτε απόλυτα αν μας αναθέσετε κάποια παραγγελία σας, δώστε δε τη διεύθυνσή μας και στους φίλους σας.

Τρόπος εξυπηρέτησης είναι με email, με τηλέφωνο ή fax.

Με τη βεβαιότητα πως θα βρείτε ενδιαφέρον το περιεχόμενο της παρούσης ενημερωτικής επιστολής μας,

Σας ευχαριστώ,
Εμμανουήλ Σμυρνιούδης.